postheadericon Дешавања

Наставник Павле Панић у пензији

Наставник географије Павле Панић отишао је у пензију. Тим поводом разговарали смо са њим:

*Како Вам је у пензији?
Прво сам малтене био збуњен, све је било другачије, јер уопште нисам имао посла. Ја сам у школи радио чак 40 година, а сад одједном без обавеза, али у суштини пријатно је.
*Која Вам је била омиљена генерација?
Чини ми се да је оно што је било раније, пуно се боље памтило, али оно свеже рекао бих да је било боље. Свака генерација била је боља од претходне, али сви ми имамо златну децу.
*Да ли Вам недостаје школа?
Да, недостаје ми школа, дечији смех, дечија радост и несташлуци.
*Да ли би сте волели да наставите да радите?
Да, волео бих, чак иако у школи радим од 1979. године.

Ана Савић, VI/3
Маша Марковић, VI/3

Онлине курсеви енглеског језика

Драги ђаци,

Обавештавамо Вас да смо поводом почетка нове школске године у сарадњи са компанијом ЛИНК груп обезбедили  бесплатне онлине курсеве енглеског језика.

Савремена основна школа као део компаније ЛИНК груп овим курсевима пружају одличну прилику ђацима који желе да усаврше и унапреде своје знање енглеског језика да постану што успешнији у даљем образовању и касније у послу.

Уколико сте ђак V-VIII разреда и желите да унапредите своје знање енглеског језика позивамо Вас да се пријавите за бесплатан онлине курс енглеског језика код свог наставника који ће одлучити ко ће добити могућност за похађање ових курсева.

Уколико будете били један од добитника, добићете поклон код са којим остварујете право на бесплатан курс. Након што добијени код унесете на страни пријаве добићете на мејл сва потребна упутства за похађање изабраног онлине курса.

Позивамо све ђаке да се активно укључе у усавршавање знања енглеског језика како би тиме себи отворили што више могућности за даље образовање и развој каријере.

Најуспешнија спортска организација

Представници Савеза спортова града Бора и локалне самоуправе, по 59. пут уручили су награде спортистима, клубовима, тренерима и спортским радницима који су у протеклој години остварили најбоље резултате.

Тим поводом наша школа проглашена је за најуспешнију спортску организацију у области масовне физичке културе, школског и инвалидског спорта, савеза и струковних удружења у 2019. години.

Прослава Дана Светог Саве

Дана, 27. јануара 2020. године у нашој школи сечењем славског колача и пригодном приредбом обележен је Дан Светог Саве.

Свим запосленима, као и ученицима желимо срећну славу и пуно успеха у раду!

ПриредбаПУТ ВЕТРА

​Поводом Дана школе „Душан Радовић“, 6. 12. 2019. одржана је приредба ПУТ ВЕТРА. Тема је била путовање. Током приредебе, Мери Попинс је водила девојчицу која је добила задатак да припреми школску приредбу. Путовање је обухватило разне крајеве света, али и различите књиге. У приредбу је мајсторски уплетен и Душан Радовић, а чула се и и гитара и клавир. Новина је била пантомима. Приредеба се завршила поруком „Свуда пођи, кући дођи“. Приредбу је приредила наставница Весна Грујић Николић. Хор ученика од 5. до осмог разреда водио је наставник Иво Наумоски. Ученике трећег разреда припремали су учитељи: Нена Николић, Јасмина Табаковић и Саша Милијић. Хор ученика од првог до четвртог разреда припремио је учитељ Саша Милијић. У приредби је учествовало око стотину ученика наше школе.

Календар
December 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
Categories