postheadericon Извештај о раду поводом Дечије недеље од 05.10.2015.год.до 12.10.2015.године

Током Дечије недеље спроведено је више активности у којима су учествовали сви ученици наше школе.

Ученици млађих разреда су у оквиру ликовних радионица израђивали поклоне од папира и природних материјала, за децу из вртића „Бамби“;

Ученици другог и трећег разреда су припремили драмске приказе : Прича о вуку, Медведић Срећко (прича о усвојеном дечаку), рецитације, Црвенкапа, Савремена породица, Збуњена Црвенкапа;

Ученици другог разреда су припремили луткарске представе: Тврдоглаво маче и Јабука ;

Хор ученика другог разреда : Вуче, вуче, бубо лења, Деца су украс света,;

Ученици првог разреда су посетили музеј и ЗОО врт.

Виши разреди су припремили духовите представе на тему Породица;

Ученици виших разреда су израђивали силуете чланова своје породице, од картона;

Сви ученици су писали литерарне саставе на теме: Реклама за моју породицу и Чари моје породице;

Ученици Ђачког парламента и остали ученици петог и осмог разреда учествовали су у Округлом столу који је одржан под називом Породица – ризница могућности и превазилажење препрека;

Сви ученици су уређивали школски простор.

Наставници који су активно учествовали у програму Дечије недеље су: Нена Николић, Ивана Богдановић, Мира Настић, Саша Милијић, и остале учитељице, Весна Грујић – Николић, Милена Ристић, и остали наставници српског језика, Драги Чучовић, наставници физичке културе, Наташа Ранђеловић, Милица Нешић и Наталија Ђурић.

Представе су одржане у свечаној сали наше школе и у вртићу „Бамби“ а луткарска представа је одржана и на Дечијем одељењу Народне библиотеке Бор.

У холу наше школе уређен је простор занимљивим силуетама од картона и паноима са дечијим радовима.

Ученици су награђивани књигом за најбоље литерарне и ликовне радове на теме: Реклама за моју породицу и Чари моје породице: Тамара Ђокић III/2, Миодраг Петровић II/1, Миа Радовић IV/2 , специјална награда због вишечлане породице – Никола Пејић IV/1; ликовни радови – награђени: Милетић Миња IV/1, Нађа Станковић I/2, Маша Огризовић III/2; За најбоље литерарне радове похваљени су ученици: Павле Милојевић II/1, Лука Такач IV/1 и Иблер Каја III/1.

За најбоље ликовне радове похваљени су ученици: Мина Младеновић IV/2, Сања Јовановић IV/2, Јана Перић I/2, Тамара Стојановска III/3.

У вишим разредима за литерарне радове награђени су: Дуња ЈошићV , Лука БранковићVIII/1 и Катерина ТерзиVI а похваљени: Бојан РадуловићVI/2, Милица КовачевићVI/3, Јована ЉубићVI/3, Катарина ЈанковићVIII/1 и Петар МиљковићVI/3. Захваљујемо се свим учесницима литерарног и ликовног конкурса.

педагог, Милица Нешић

библиотекар, Наталија Ђурић

Leave a Reply

Календар
October 2015
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
Categories